Bijna van alle markten thuis

Privacy Beleid

Bezoeken: 265

Klantengegevens

Vanaf 25-5-2018  is de Algemene Verordening Gegevensbescherming ( AVG ) van toepassing.

Privacyverklaring

Wanneer je onze webshop bezoekt, verzamelen we verschillende gegevens voor verschillende doeleinden. Hieronder wordt uitgelegd welke gegevens wij verzamelen, en waarom. Ook geven wij in deze Privacy Verklaring aan hoe wij de gegevens krijgen en wat de rechten zijn van onze klanten. Het Wilpster Warenhuis respecteert je privacy en zorgt ervoor dat al je persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld.

Persoonsgegevens en gegevensverwerking

Om je een goede en service te kunnen bieden, hebben we enkele gegevens van je nodig. Als je je bij ons inschrijft, worden je naam, (e-mail)adres en telefoonnummer opgeslagen. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt als dit nodig is voor onze administratie en boekhouding.

Identiteitsgegevens

Hiermee bedoelen we gegevens die je invult tijdens het bestel- of registratieproces: Zoals Naam Adres Postcode Woonplaats Land E-mailadres en Telefoonnummer

 1. De bestelgegevens gebruiken we om je bestelling te verwerken en zo snel mogelijk bij je te  bezorgen.

2. Je e-mailadres en telefoonnummer kunnen hierbij handig zijn wanneer er, bijvoorbeeld, iets is met je pakket.

3. Wanneer je je registreert op onze site via een ‘account’, kun je aangeven of je onze digitale nieuwsbrief wilt ontvangen. Vink je deze optie aan, dan ontvang je regelmatig onze nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.  

4. Je gegevens worden niet gebruikt voor marketingdoeleinden en zullen we ook niet verstrekken aan derden t.b.v. commerciële doeleinden.

Recht op overdraagbaarheid

Het Wilpster Warenhuis verstrekt gegevens aan derden als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst en om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Betalingsgegevens

Bij registratie van betalingsgegevens noteren we alleen je betaalwijze

zoals  IDEAL PAYPALL  CREDITCARD  enz.

Uiteraard worden bankgegevens niet opgeslagen en is elke betaalmogelijkheid beveiligd.

Doelen en gegevensverwerking

Hieronder leggen we uit waarom  Het Wilpster Warenhuis je gegevens verzamelt.

Je Identiteitsgegevens gebruikt Het Wilpster Warenhuis alleen voor administratieve doeleinden, zoals:

  1. Het verwerken van je bestelling  
  2. De bezorging van je bestelling op het door jou gekozen afleveradres  
  3. De betalingsgegevens.

Beveiligde pagina’s

De online betaalmogelijkheden zijn beveiligd. De pagina’s zijn beschermd met SSL, waardoor je gegevens versleuteld worden verzonden en het onmogelijk is voor derden om je (creditcard)gegevens te zien. Je kunt de beveiliging checken door op de betalingspagina op je rechtermuisknop te drukken en te kiezen voor ‘Eigenschappen’. Je krijgt nu een venster met de verbindingsgegevens. Bij ‘Verbinding’ staat vermeld dat het om een SSL-verbinding gaat. Je creditcardgegevens, zoals het nummer en de vervaldatum, worden uiteraard niet opgeslagen.

Herkomst van gegevens

De gegevens die Het Wilpster Warenhuis verwerkt worden verkregen van bezoekers en klanten via www.wilpster-warenhuis.nl

Verstrekking van gegevens

Het Wilpster Warenhuis verstrekt zoals beschreven in AVG geen klantgegevens aan andere bedrijven. Klantgegevens zijn alleen bestemd  om in onze eigen administratie te verwerken.  Alle gegevens worden uitsluitend voor de in deze privacy policy omschreven doelen gebruikt.

Rechten van bezoekers en onze cliënten

Als bezoeker of klant van onze website heb je Inzagerecht, Rectificatierecht, en Recht op beperking van de verwerking. Dit betekent dat je als klant of bezoeker het recht hebt onze marketingafdeling te informeren hoe we  je gegevens verwerken. De afdeling Marketing zal binnen vier weken na het verzoek schriftelijk mededeling aan je doen welke gegevens worden verwerkt, voor welke doeleinden deze gegevens worden verwerkt en waar deze gegevens vandaan komen, aan wie ze worden verstrekt en voor welke doelen dit gebeurt. Je hebt tevens het recht, door middel van een tot de afdeling Marketing gericht verzoek, om de je betreffende persoonsgegevens te verbeteren, aan te vullen, te verwijderen of af te schermen. Je kunt dit verzoek doen als de gegevens feitelijk onjuist zijn, of als de verwerking onvolledig of niet ter zake doet of  in strijd met de wet worden verwerkt.

Wanneer je geen prijs meer stelt op het ontvangen van onze nieuwsbrief, dan kun je ons hiervan per e-mail op de hoogte stellen of afmelden via de afmeldlink in de nieuwsbrief.

Geheimhouding

Iedereen die toegang heeft tot persoonsgegevens van de webshop van Het Wilpster Warenhuis is verplicht tot geheimhouding van de persoonsgegevens waarvan zij kennis nemen, mits zij door wet- of regelgeving verplicht worden mededelingen te doen.

Beveiliging

Om inzage van je persoonsgegevens door onbevoegden te voorkomen, heeft Het Wilpster Warenhuis verschillende beveiligingsmaatregelen getroffen, waaronder maatregelen tegen ongeoorloofde toegang, ongeoorloofd gebruik, ongeoorloofde wijziging, onrechtmatige en onbedoelde vernietiging en onbedoeld verlies.

Tot slot

Mocht je na het lezen van deze privacyverklaring toch nog vragen hebben over de bescherming van je privacy tijdens je bezoeken op onze website, neem dan gerust schriftelijk, telefonisch of per e-mail contact met ons op. U heeft het recht op inzage dan wel correctie van de door u opgegeven persoonsgegevens. Het Wilpster Warenhuis kan tussentijds deze privacyverklaring aanpassen wanneer er zich ontwikkelingen voordoen op het gebied van bijvoorbeeld technologie, wetgeving, verwerkingen of verstrekkingen. Wijzigingen zullen bekend worden gemaakt via deze pagina.